‘Orkun Kökcü gaat debuteren voor Turkije’

Orkun Kokcu maakt zich op voor zijn debuut bij het nationale elftal van Turkije. De middenvelder van Feyenoord heeft namelijk een uitnodiging gehad van bondscoach Senol Günes.

Voetbal International schrijft: “Kökcü (19) kwam uit voor verschillende vertegenwoordigende teams van Nederland, maar koos in de zomer van 2019 voor een interlandcarrière met Turkije. Hij speelde twee duels voor de Turkse beloftes, maar een echt debuut voor zijn voetballand bleef achterwege bij gebrek aan een invitatie voor een A-interland.”

Kökcü maakt zich nu dus op voor zijn A-interland voor Turkije. Bondscoach Günes zal de Feyenoorder selecteren voor de interlands tegen Hongarije en Servië op respectievelijk 3 en 6 september. “Ik zal Kökcü gaan oproepen”, bevestigde hij aan het persbureau Anadolu Agency.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!