‘Feyenoord dicht bij volgende grote slag’

Feyenoord is dicht bij het verlengen van het contract van Naoufal Bannis. Volgens de Rotterdammers zijn alle plooien gladgestreken voor een nieuwe overeenkomst met de veelbelovende aanvaller (18). De jeugdinternational werd eerder al eens aan de uitgang gelinkt in De Kuip, maar tekent dus vermoedelijk spoedig bij.

Dat schrijft het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt althans. Bannis wordt niet alleen bij Feyenoord gezien als groot talent, maar maakte ook deel uit van de zo sterke Oranje O17-lichting, dat recent derde werd op het WK en eerder ook het EK won. Daarin was ook een rol weggelegd voor Bannis.

De talentvolle aanvaller van de Rotterdammers maakt zijn minuten komend seizoen in het O21-team van de club. Wel kwam hij al zesmaal uit in de hoofdmacht van Feyenoord, al gebeurde dat sinds de komst van trainer Dick Advocaat helemaal niet meer.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!