FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat zet veto in naderende recordtransfer’

Feyenoord-trainer Dick Advocaat wil niet dat zijn sterspeler Marcos Senesi deze zomer van de hand word gedaan. Volgens diverse Engelse media heeft de kleine generaal dan ook zijn vetorecht ingezet.

Een tijdje geleden konden we al lezen dat trainer Marcelo Bielsa van Leeds United een oogje had op zijn jonge landgenoot van Feyenoord. De Whites zouden zelfs richting Rotterdam gecommuniceerd hebben dat ze best ruim 20 miljoen euro wilden overmaken voor de handtekening van hun doelwit, maar dit heeft de Rotterdammers niet in verlegenheid gebracht.

Vandaag kunnen we namelijk lezen dat technisch directeur Frank Arnesen richting Leeds gecommuniceerd heeft dat Senesi hoe dan ook niet beschikbaar is, welk bedrag er ook geboden wordt. Ook een recordsom laat de traditionele Eredivisie-topclub dus lopen.

Voetbal International schreef al eerder: “Voor Advocaat is het belangrijk dat wie er nu is, ook blijft. Vandaar dat hij op voorhand zijn veto uitspreekt tegen het vertrek van spelers. Er mag nog zo veel belangstelling zijn voor Marcos Senesi; hij gaat níet. Pas als er een krankzinnige transfersom tegenover staat, misschien, maar dan wil de coach het leeuwendeel ervan wel herinvesteren in zijn selectie.” Nu begint het erop te lijken dat zelfs een ‘krankzinnige transfersom’ niet meer genoeg is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *