‘Engelse clubs ruiken bloed en willen profiteren van Feyenoord-ruzie’

Clubs uit Engeland hebben lucht gekregen van de situatie rondom Crysensio Summerville. De jonge aanvaller weigert zijn aflopende contract bij de Rotterdammers te verlengen en werd daardoor teruggezet naar de onder 21.

Feyenoord wil hem nu verkopen in een poging toch nog wat te kunnen verdienen aan de snelle flankspeler.

En derhalve ruiken onder meer Wolverhampton Wanderers en Brentford FC bloed. Die clubs willen hem naar Engeland halen, weet The Telegraph. De Wolves waren afgelopen seizoen een revelatie in de Premier League, waar Brentford op een haar na promotie naar het hoogste niveau misliep.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!