FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord in onderhandeling met Atalanta over recordtransfer’

Feyenoord is naar verluidt in onderhandeling met het Italiaanse Atalanta Bergamo over Marcos Senesi. Dit weet het medium Primero Bahia te melden.

We weten dat oefenmeester Dick Advocaat de Argentijn eigenlijk helemaal niet wil laten gaan, maar iedereen heeft zo zijn prijs. En de club van onder meer Marten de Roon en Hans Hateboer beschikt over de nodige miljoenen als gevolg van het Champions League-sprookje van het afgelopen seizoen, waarin Atalanta uiteindelijk (ternauwernood) uitgeschakeld werd door Paris Saint-Germain (1-2).

De bovengenoemde bron weet dat er formele onderhandelingen gevoerd worden op een transfer, wat zou betekenen dat de situatie behoorlijk serieus is te noemen. Atalanta moet van goeden huize komen, want in een eerder stadium verwees technisch directeur Frank Arnesen een bod van 15 miljoen euro voor de handtekening van Senesi naar de prullenbak.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *