Feyenoord mag 13.000 supporters toelaten bij eerste drie thuiswedstrijden

Feyenoord mag de eerste drie thuiswedstrijden van het komende seizoen 13.000 toeschouwers toelaten. Dit heeft de club zojuist bekendgemaakt. Dat is veel meer dan in de voorbereiding was toegestaan.

De gemeente Rotterdam heeft Feyenoord laten weten dat er de eerste drie thuisduels (tegen FC Twente, ADO Den Haag en Sparta) 13.000 fans welkom zijn, mede op basis van het goede verloop van de oefenwedstrijden in augustus, schrijft de club.

Voor het oefenduel met Sparta van zondag 9 augustus waren er aanvankelijk 6000 supporters welkom, maar na inmenging van premier Mark Rutte werd dit teruggebracht naar 3000. Dat had alles te maken met zingende Feyenoord-fans, die zich tijdens de eerste openbare training in De Kuip lieten horen. Dat is op dit moment tegen de regels. Tegen Twente mochten 7000 fans het stadion in.

Nu hebben de autoriteiten besloten om dat aantal bijna te verdubbelen. Er geldt echter nog altijd een mondkapjesplicht. Feyenoord had liever meer fans toegelaten, maar is alsnog blij met de uitkomst.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!