‘Calvin Verdonk zet carriere voort in de Spaanse La Liga’

Calvin Verdonk lijkt zijn carriere te gaan voorzetten in de Spaanse La Liga. Hij lijkt namelijk zijn jawoord te hebben gegeven aan Deportivo Alaves.

Voetbal International bericht: “Daarmee gaat de wens van Verdonk in vervulling. De voormalig jeugdinternational had zijn zinnen al langer op een buitenlands avontuur gezet. Een transfer naar LA Galaxy ketste echter af, waarna er niets anders opzat dan het seizoen op huurbasis af te maken bij FC Twente. Terug bij Feyenoord bleek dat een nieuw contract er niet inzat.”

Na een goed seizoen bij FC Twente heeft Verdonk de clubs voor het uitzoeken. Ook Eredivisie-clubs toonden interesse en Alavés, de nummer zestien van het voorbije seizoen in Spanje, lijkt er met zijn handtekening vandoor te gaan. Het zou gaan om een tweejarig contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *