‘Rick Karsdorp gaat spelen voor Atalanta Bergamo’

Rick Karsdorp heeft naar verluidt een nieuwe club gevonden. Volgens journalist Manuele Baiocchini van CalcioMercato en Sky Italia zou AS Roma namelijk een akkoord hebben bereikt met Atalanta Bergamo over een transfer. Mogelijk gaat het om een huurdeal.

Bij Atalanta kan Karsdorp landgenoten Marten de Roon en Hans Hateboer gaan treffen. Laatstgenoemde wil echter een stap hogerop gaan maken deze zomer; Karsdorp lijkt dus juist zijn vervanger te gaan worden, al was er sowieso al een opvolger van Timothy Castagne nodig; de Belgische rechtervleugelverdediger trok voor 20 miljoen euro naar Leicester City.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!