‘Feyenoord heeft nieuws voor Jeremain Lens’

Feyenoord gaat deze zomer geen werk maken van de komst van Jeremain Lens. Ze hebben namelijk andere transferprioriteiten.

De 32-jarige aanvaller zou gesprekken hebben gevoerd met Feyenoord en FC Utrecht. Dat eerste blijkt dus niet waar, meldt Feyenoord TM. De Rotterdammers zien op dit moment geen brood in de terugkeer van Lens op de Nederlandse velden.

Het miljoenensalaris van Lens bij Besiktas was één van de problemen van de overgang. Daarnaast heeft Feyenoord op dit moment andere prioriteiten: met João Carlos Teixeria is er al een nieuwe middenvelder gecontracteerd en nu willen de Rotterdammers nog een centrale verdediger aan de selectie toevoegen. Voor die positie is Edgar Miguel Ié de belangrijkste kandidaat.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!