‘Napoli wil voldoen aan vraagprijs van Feyenoord voor Senesi’

Het Italiaanse medium La Gazetta dello Sport weet te melden dat Marcos Senesi topprioriteit is voor Napoli. De verdediger van Feyenoord moet Kalidou Koulibaly opvolgen, die op het punt staat te vertrekken.

Feyenoord zou 20 miljoen euro willen voor de verdediger, wat via bonussen nog kan oplopen naar 25 miljoen euro. Napoli is bereid om aan die vraagprijs te voldoen, maar komt pas in actie op moment als Koulibaly daadwerkelijk verkocht is.

Voor de Italianen was Gabriel Magalhães de eerste keuze, maar hij gaf de voorkeur aan een transfer naar Arsenal. Napoli is daarom uitgekomen bij Senesi, die zelf interesse zou hebben in een overstap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *