Feyenoord in geheim oefenduel onderuit tegen Club Brugge

Feyenoord heeft vanmiddag een geheim oefenduel gespeeld tegen het Belgische Club Brugge. De Rotterdammers gingen met 2-1 onderuit. Ruud Vormer was verantwoordelijk voor de winnende goal.

Feyenoord moest het zonder zijn internationals én de geblesseerde reservedoelman Nick Marsman stellen en startte met derde keus Ramón ten Hove onder de lat. De 22-jarige sluitpost moest zich echter na een kwartier laten vervangen door zijn vier jaar jongere collega Tein Troost.

Alle doelpunten vielen tussen minuut 55 en minuut 62. Odilon Kossounou brak de vriendschappelijke wedstrijd open, nieuweling Mark Diemers maakten direct daarna gelijk, maar de Belgen lachten het laatst. Uitgerekend Vormer – tussen 2012 en 2014 actief in De Kuip – besliste het besloten oefenduel.

Dick Advocaat en de zijnen kunnen het vizier nu richten op de start van het seizoen. PEC Zwolle is op zaterdag 12 september de tegenstander.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!