Feyenoord-aanwinst: “In mijn leven keuzes gemaakt die ik nu betreur”

Joao Teixeira trainde vandaag voor het eerst mee met de selectie van Feyenoord. Hij kwam onlangs over van het Portugese Vitoria Guimaraes.

“Te kort om een goed oordeel te vellen over de kwaliteiten van de selectie, maar wat ik zag tijdens de rondo’s zag er veelbelovend uit. Dat is ook de reden dat ik ben gekomen. Ik denk dat ik met mijn manier van spelen wel in Nederland zal passen en dat is ook wat Ola John en Bruno Martins Indi tegen me hebben gezegd. Ik kijk er naar uit te kunnen beginnen”, vertelt Teixeira aan Voetbal International.

In het verleden speelde de technicus al voor onder meer Liverpool FC, maar daar brak hij niet door. “Ik heb ambities, en daar past Feyenoord bij. Ik hoop dat het een goede match zal zijn. Ik heb in mijn leven keuzes gemaakt die ik met de kennis van nu betreur, maar zo gaan die dingen. Liverpool kwam misschien te vroeg, ik was te jong, sprak de taal niet en moest wennen aan de cultuur.”

In Rotterdam zal hij die problemen níét krijgen, denkt hij. “Ik ben een man, vader van een kind, 27 jaar, volwassen en in de kracht van mijn leven. Ik ben klaar voor dit avontuur.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!