FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Leeds United meldt zich bij Feyenoord voor Summerville’

Leeds United wil zich deze zomer gaan versterken met Feyenoord-aanvaller Crysencio Summerville. Volgens het Algemeen Dagblad hopen ze dit weekend nog een akkoord te bereiken.

Feyenoord staat niet onwelwillend tegenover een vertrek van Summerville. De aanvaller werd onlangs teruggezet naar het beloftenteam omdat hij zijn contract in Rotterdam weigerde te verlengen. Als Feyenoord nog iets wil verdienen aan de behendige buitenspeler, dan moet hij deze zomer of de komende winter worden verkocht.

Summerville besloot een aanbieding van Feyenoord naast zich neer te leggen omdat hij te weinig perspectief proefde. Over interesse heeft de jonge aanvaller niet te klagen. Wolverhampton Wanderers was al eens concreet voor Summerville en volgens Voetbal International volgden ook RSC Anderlecht, Rangers en Red Bull Salzburg de jeugdinternational.

Feyenoord en Leeds United moeten nog wel overeenstemming bereikt over de transfervoorwaarden. De verkoop van Summerville gaat de Rotterdammers, naar verluidt, zo’n anderhalf miljoen euro opleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *