FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax troefde Feyenoord keihard af in strijd om Mohamed Kudus’

Ajax versterkte zich deze zomer met Mohamed Kudus. Ook Feyenoord had hem graag gehad maar volgens Frank Arnesen de TD van de Rotterdammers was hij niet te betalen.

“Ik weet ook wel dat Feyenoord op dit moment niet kan concurreren met Ajax. Zij halen jongens van zestien jaar voor 3,5 miljoen naar Amsterdam, hè. Dacht je niet dat Mohammed Kudus niet bij ons op de lijst stond?. Natuurlijk wel, alleen zijn wij niet in staat om negen miljoen euro te betalen aan Nordsjaelland. Ajax wel. Het is geen klagen, maar de realiteit”, vertelt Arnesen.

Ajax is dan ook hét voorbeeld voor Feyenoord. “Die club is niet voor niets zo ver. Dat hebben ze bereikt door goed en veel te investeren in hun eigen jeugd. En dan kun je op een dag in de halve finale van de Champions League staan. Vervolgens leidt het ene succes tot het andere. Spelers worden gewoon meer waard doordat ze op dat niveau kunnen zijn, voor het oog van de hele wereld. Als wij geen Europees voetbal spelen, komen we er nooit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *