‘Feyenoord-aanvaller kan naar Premier League verhuizen’

Feyenoord-aanvaller Crysencio Summerville kan een mooie zomerse transfer maken naar de Premier League. Leeds United wil hem namelijk overnemen van de Rotterdammers.

Volgens het Algemeen Dagblad zijn Leeds en Feyenoord inmiddels in onderhandeling. Technisch directeur Frank Arnesen wil Summerville verkopen, aangezien de aanvaller zijn contract in De Kuip niet wil verlengen. Op deze manier houdt Feyenoord nog een transfersom over aan Summerville.

Premier League-promovendus Leeds wil gebruik gaan maken van de situatie en zit al aan de onderhandelingstafel met Feyenoord. De Engelse club wil de aanvaller zo snel mogelijk aan de selectie toevoegen en hoopt dit weekend nog een akkoord te bereiken met de Rotterdamse club.

Summerville speelde vorig seizoen op huurbasis bij ADO Den Haag en mocht bij Feyenoord dit seizoen voor zijn kans gaan, maar hij bracht zichzelf in een onmogelijke situatie door zijn contract niet te verlengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *