‘Feyenoorder vertrekt zo goed als zeker naar de Premier League’

Crysencio Summerville gaat deze zomer Feyenoord zo goed als zeker verruilen voor een avontuur in de Premier League. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De Rotterdammers zouden naar verluidt zo’n 1 miljoen euro incasseren voor de aanvaller die afgelopen seizoen nog een jaar aan ADO Den Haag was verhuurd. De 18-jarige voetballer is voor het net gepromoveerde Leeds United dan ook een koopje.

Feyenoord en Sumemrville onderhandelden deze zomer een tijdje over zijn nog éénjarige contract, maar beide kampen kwamen niet tot een verlenging. Vervolgens besloot de Nederlandse topclub in te zetten op een vertrek door Summerville in Feyenoord Onder 21 te plaatsen.

Leeds United werd afgelopen seizoen glansrijk kampioen in de Championship, het tweede niveau van Engeland. De club had na 46 gespeelde wedstrijden maar liefst 93 punten, terwijl nummer twee West Bromwich Albion niet verder kwam dan 83 punten. Summerville komt bij Leeds United zowel Ouasim Bouy als Jay-Roy Grot tegen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!