‘Nog een verdediger erbij en Feyenoord kan voor de titel gaan’

Steven Berghuis heeft vertrouwen in het komende seizoen bij Feyenoord maar houdt wel een slag om de arm.

Zo vindt de sterspeler dat de Rotterdammers momenteel nog wel wat zwakheden kennen, vertelt hij aan Voetbal International. “Onze achilleshiel is momenteel dat breedte van de selectie. Het is allemaal wat smal. We zijn een groot aantal spelers kwijtgeraakt van wie niet iedereen even vaak speelde, maar op wie je wel kon rekenen als het zo ver was.”

Berghuis wijst op de positie centraal achterin die niet bepaald dik bezaaid is. Ook aan de zijkanten van de defensie ziet Berghuis dat. “Je zag het aan Tyrell Malacia, voor ons een belangrijke speler. Hij valt weg en alles komt op de schouders van Ridgeciano Haps terecht.”

“Ik begrijp dat de directie bezig is met een verdediger”, vervolgt Berghuis. “Als dat lukt, hebben we wel een ploeg om rekening mee te houden, een team dat voor het kampioenschap wil gaan, al is dat iets anders dan dat ik zeg dat we het ook gaan wórden.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!