Steven Berghuis: ‘Wil met Feyenoord overwinteren in Europa’

Steven Berghuis is nog steeds speler van Feyenoord maar in een gesprek met Voetbal International geeft hij aan daar geen problemen mee te hebben.

De creatieveling stelt dat hij nog voldoende uitdagingen ziet die hij met Feyenoord wil behalen. “Ik wil winnen, met Feyenoord meedoen om de titel, een keer overwinteren in Europa, want dat is me bij deze club nog nooit gelukt, terwijl het zó belangrijk is.”

Volgens Berghuis hebben dergelijke prestaties niet alleen invloed op de ervaring van het elftal, ook speelt transferwaarde een rol. “Kijk naar Ajax in de Champions League, hoe dat die spelers daar heeft geholpen in hun ontwikkeling, hoe ze in transferwaarde zijn gestegen, die schiet omhoog.”

“Onze achilleshiel is momenteel dat breedte van de selectie”, vervolgt Berghuis. “Het is allemaal wat smal. We zijn een groot aantal spelers kwijtgeraakt van wie niet iedereen even vaak speelde, maar op wie je wel kon rekenen als het zo ver was. Als er nu centraal achterin iets gebeurt, hebben we een probleem.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!