‘Feyenoord gaat Ajax dit seizoen uitdagen voor de titel’

Analist Mario Been ziet in Feyenoord dit seizoen de belangrijkste uitdager van Ajax. Dit maakt hij duidelijk tegen Fox Sports.

De Amsterdammers worden veelvuldig genoemd als grootste favoriet, maar zouden het volgens Been nog wel eens lastig kunnen krijgen met Feyenoord. “Ik ben van mening dat Feyenoord de belangrijkste uitdager is, maar misschien is dat ook een beetje chauvinisme. PSV heeft een nieuwe coach, een nieuwe speelwijze en wat posities waarvan we nu nog ‘dat kan wel iets beter’ zeggen.”

“Verder vind ik dat ze een grotere inhaalslag hebben te maken dan Feyenoord”, vervolgt Been. “Die zijn met Dick Advocaat een bepaalde manier van spelen aangegaan, de selectie is grotendeels intact gebleven, veel sterker geworden. Centraal achterin vind ik wel een klein beetje dat daar nog wel wat bij mag komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *