‘Feyenoord in gesprek met twee nieuwe verdedigers’

Feyenoord is momenteel in gesprek met twee verdedigers over een transfer. Technisch directeur Frank Arnesen heeft bevestigt dat Edgar Ie er één van is. Dit liet hij weten tegenover RTV Rijnmond.

Trainer Dick Advocaat liet vrijdag op de persconferentie al weten dat hij spoedig een nieuwe centrale verdediger verwacht bij Feyenoord. Arnesen bevestigt dus dat Ié een van de spelers is waarmee gesproken wordt.

Op zondag 16 augustus liet Arnesen nog weten dat een terugkeer van Ié niet tot de mogelijkheden behoorde omdat Trabzonspor alleen wilde verkopen. Volgens het Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt is Ié echter altijd in beeld gebleven en Arnesen laat nu weten dat er met de verdediger gesproken wordt.

Volgens Rijnmond verlopen de onderhandelingen met Ié niet bepaald soepel en om die reden zet Feyenoord ook in op een andere verdediger, waarvan niet bekend is om wie het gaat. Arnesen hoopt in het weekend de gesprekken af te kunnen ronden.



Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!