‘Steven Berghuis dreigt nog steeds naar het buitenland te vertrekken’

Feyenoord moet blijven vrezen voor een vertrek van sterspeler Steven Berghuis. Dit bevestigde trainer Dick Advocaat vandaag op de persconferentie.

“Als hij bij een goede club wil spelen, moet hij hier blijven”, knipoogt De Kleine Generaal op de persconferentie. Berghuis maakte er nooit een geheim van dat hij nog een keer de grens over wil. “Als er in zijn ogen een mooie club komt – en dat is niet iedere club – dan wil hij het overwegen. Dat vind ik logisch, als ik eerlijk ben.”

Berghuis, die in 2016 naar Feyenoord kwam, ligt nog tot 2022 vast in Rotterdam. Onder meer China wordt genoemd, maar de aanvaller lijkt een Europese topcompetitie boven het grove geld te prefereren.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!