‘Feyenoord moet nog drie weken lopen zweten’

Een jaar geleden werden er bij Feyeneoord afspraken gemaakt over Steven Berghuis. Als er namelijk nu een mooie club voor hem zou komen dan zou hij voor een laag bedrag mogen vertrekken. Mocht dit daadwerkelijk gaan gebeuren dan is dit dramatisch nieuws voor de ploeg van trainer Dick Advocaat.

Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag dan ook: “Nog zo’n drie weken moet de clubleiding van Feyenoord bidden dat de topscorer van de eredivisie van afgelopen seizoen niet voor een relatieve habbekrats de Kuip uit wandelt. En al helemaal in een zomer waarin technisch directeur Frank Arnesen hardop riep dat er eindelijk eens een einde moet komen aan de enorme verschillen waarvoor Ajax en PSV en de laatste jaren ook AZ spelers verkoopt ten opzichte van Feyenoord.”

De krant vervolgt: “Arnesen was nog niet werkzaam bij Feyenoord toen de afspraken werden gemaakt met Berghuis, maar een vertrek van de aanvoerder zou eigenlijk moeten zijn zoals de situatie van Marcos Senesi: de hoofdprijs of anders niet…”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!