BIZAR: Feyenoord vindt nieuwe aanwinst op ‘Tinder’

Feyenoord is dichtbij de komst van de Servische verdediger Uros Spajic. Hij zal worden gehuurd van het Russische FK Krasnodar. Wel is opvallend te noemen hoe de Rotterdammers bij hem terecht zijn gekomen.

Technisch directeur Frank Arnesen heeft Spajic namelijk op een soort Tinder voor voetbalclubs gevonden. Martijn Krabbendam van Voetbal International gaf eerder duiding: “Dan zeg je, we hebben een centrale verdediger nodig, dit is wat we kunnen betalen aan salaris, en dan pitchen agenten gewoon hun spelers. Dan krijg je een hele lijst binnen van centrale verdedigers. Die gaan ze dan verder onderzoeken.”

Presentator Jack van Gelder van Rondo rept van een soort datingsite voor clubs en spelers: “Daardoor is hij binnengekomen. Het is echt ongelooflijk.” Advocaat bevestigt het verhaal. De Kleine Generaal vindt het een goed systeem, maar stelt wel dat hij Spajic nog nooit heeft zien spelen: “Hij moet nog gekeurd worden en is lang geblesseerd geweest. Hij heeft een half jaar niet gespeeld. Deze jongen werd aangeboden door Krasnodar. Die club mag maar acht buitenlanders hebben, dus hij moest weg. Het is een sterke, harde jongen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *