‘Steven Berghuis voor een ‘prikkie’ op te halen bij Feyenoord’

Steven Berghuis is voor een lage prijs op te halen bij Feyenoord. Dit heeft trainer Dick Advocaat bevestigt in een gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Die ruimte hebben ze hem gegeven en dat is achteraf natuurlijk niet goed geweest”, aldus Advocaat. “Er moet wel worden betaald hoor. Maar dat bedrag is wel heel erg laag. Daar schieten wij niets mee op. Dan zullen we heel anders moeten gaan voetballen, daar wil ik nog niet eens over nadenken.”

De aanvoerder van Feyenoord is deze zomer voor een vastgesteld bedrag op te halen nadat hij een jaar geleden zijn contract in De Kuip verlengde. Over het bedrag worden geen uitspraken gedaan, maar volgens ingewijden zou hij veel goedkoper zijn geweest dan Heerenveen-aanvaller Chidera Ejuke, die voor 12 miljoen euro naar CSKA Moskou vertrok.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *