FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu voor miljoenensom naar Real Madrid’

Real Madrid zou klaar staan om voor een miljoenensom Orkun Kokcu over te nemen van Feyenoord. Met dit nieuws pakt het Spaanse medium Defensa Central uit.

Een afvaardiging van De Koninklijke (de beide directeurs Manu Fernández en Juni Calafat) zou zelfs al in Londen gepraat hebben met het management van de Feyenoord-spelmaker. Het gaat overigens niet om een overstap in de huidige transferwindow, maar om een deal die pas in de zomer van 2021 doorgang moet vinden.

Het bovengenoemde medium weet dat Real een bedrag van 30 miljoen euro moet betalen voor de handtekening van Kökcü, wat zou betekenen dat de middenvelder de duurste speler van de Rotterdammers aller tijden wordt. Nu is dat immers nog Dirk Kuyt, die in 2006 naar Liverpool transfereerde voor 18 miljoen euro.

Defensa Central stelt overigens dat de deal nog wel gekaapt kan worden. Ook FC Barcelona, Sevilla, Real Betis en Arsenal zouden namelijk geïnteresseerd zijn. Vooral oefenmeester Mikel Arteta (van de Gunners) is naar verluidt een fan van de kwaliteiten van Kökcü.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *