Mark Rutte richting Feyenoord-fans: ‘Gewoon hun bek houden’

Gisteren speelde Feyenoord in De Kuip tegen FC Twente en er waren heel wat toeschouwers die de anderhalvemeter-regel niet in acht namen. Ook werd er vrijwel de hele wedstrijd gezongen wat tevens tegen de voorschriften is.

Het leidt tot ergernis bij minister-president Mark Rutte, die voor de camera van RTL kort reageert: “Heel dom, want hierdoor krijgen we het virus niet onder controle. Vandaag lopen de aantallen ook weer op. Ja, weet je.. Of het überhaupt te regelen is in een stadion? Ja hoor, gewoon je bek houden als je er zit, naar die wedstrijd kijken en niet schreeuwen. Dat is wel te doen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!