NAC-trainer: ‘Ik had geen zin om voor veel minder geld bij Feyenoord te gaan werken’

In 2018 kon Maurice Stein een overtap maken naar Feyenoord om assistent te worden maar vanwege financiele redenen ging dit niet door. Dit geeft hij aan tegenover Voetbal International LIVE.

“Ik had niet zo veel zin om een heel mooi contract bij VVV-Venlo in te leveren om voor veel minder geld bij Feyenoord te gaan werken als tweede man”, aldus Steijn. “Ik denk dat dat mijn goed recht is. Als je pretendeert een topclub te zijn, hoort daar ook een dusdanige beloning bij. VVV wist dat beter in te schatten dan Feyenoord en ik zat daar prima. Het plaatje wat ze voorschoten was ook mooi, maar uiteindelijk moest ik ook mijn gezin onderhouden.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!