‘Steven Berghuis kan voor 8 miljoen vertrekken bij Feyenoord’

Steven Berghuis heeft een afkoopsom in zijn contract staan dat hij voor acht miljoen euro weg kan bij Feyenoord. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Dit werd ruim een jaar geleden opgenomen in zijn contract toen hij zijn handtekening zetten onder een verbintenis tot 2022 met een salaris van 1,9 miljoen euro per jaar. Feyenoord is dan ook bang dat de aanvoerder deze transferperiode nog vertrekt, maar vooralsnog is er geen club die zich voor Berghuis heeft gemeld.

Ook in de podcast Kick-off van De Telegraaf wordt het bedrag van 8 miljoen euro genoemd. Chef voetbal Valentijn Driessen voegt daarbij wel aan toe dat het bedrag volgens Feyenoord beduidend hoger ligt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!