‘Feyenoord meldt zich voor jeugdinternational’

Feyenoord wil zich naar verluidt versterken met Alessio da Cruz. Hij is een jeugdinternational van Oranje die momenteel voor het Italiaanse Parma speelt. Dit weet het medium TuttoMercatoWeb te melden.

Vorig seizoen werd hij echter al verhuurd aan Championship-club Sheffield Wednesday. Parma zou de 23-jarige dribbelaar nu het liefst permanent van de hand doen.

Tot 2017 speelde Da Cruz nog bij FC Twente (4 wedstrijden), tot hij gratis naar Novara uit Italië vertrok. Hij kan ook in de spits prima uit de voeten. Naast Feyenoord zouden ook FC Groningen en PEC Zwolle hem op de korrel hebben.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!