‘Feyenoord moet vrezen voor vroegtijdig aftreden van Advocaat’

Dick Advocaat wist met zijn Feyenoord afgelopen weekend met 4-2 te winnen van ADO Den Haag maar was derhalve toch erg kritisch op zijn ploeg. Analist Wim Kieft was nogal verrast door deze reactie.

In een item van Veronica Inside vertelt de voetbalanalist: “Hij moet er wel plezier in houden. Wat hij zondag allemaal zei. De jeugdspelers konden er niets van. Alles moest beter. Je moet er wel een beetje plezier in hebben toch. Ik neem niet aan dat Dick bij Feyenoord zit voor het geld.”

Kieft sluit niet uit dat Advocaat zijn conclusies trekt bij het uitblijven van nieuw plezier. “Dickie kan zo in een keer op een dag denken: ik ben er klaar mee.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!