‘Feyenoord moet 3,5 miljoen betalen voor nieuwe aanvaller’

Feyenoord wil zich graag gaan versterken met de getalenteerde AIK-speler Paulos Abraham. Volgens het medium Aftonbladet moeten ze dan wel minimaal 3,5 miljoen euro voor hem op tafel gaan leggen.

Feyenoord werd door Zweedse media in verband gebracht met de achttienjarige Abraham, maar de vraag is hoe concreet de belangstelling is. Als de club hem daadwerkelijk op wil halen, dan moet er 3,5 miljoen worden betaald. Aftonbladet vraagt zich af of Feyenoord de vraagprijs van 3,5 miljoen euro op kan hoesten. Het is geen geheim dat de Rotterdammers nauwelijks bestedingsruimte hebben.

Technisch directeur Henrik Jurelius van AIK weigert de vraagprijs van 3,5 miljoen te bevestigen. “Over de waarde valt alleen maar te speculeren”, zegt hij tegen de krant. “En er wordt de laatste tijd heel veel gespeculeerd. We hebben het hier over een jonge speler die het erg goed doet. De prijs hangt af van welke clubs in hem geïnteresseerd zijn. Het is voor ons cruciaal dat er doorverkooppercentages en andere clausules worden bedongen.”

Jurelius hecht weinig waarde aan speculaties in de media. “Er zijn veel geruchten, maar wij hebben er niets over te zeggen. Normaal gesproken kun je op basis van het aantal clubs dat hem komt bekijken inschatten hoe gewild hij is, maar dat is nu moeilijker.”

“Als er tien à vijftien clubs tegelijk komen zou een transfer dicht bij kunnen komen. Maar nu wordt er alleen maar geïnformeerd. Ik weet dat Paulos heeft aangegeven dat hij wil blijven. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van hoe hij met alle geruchten omgaat en zich toont op het veld.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!