‘Dick Advocaat gooit Orkun Kokcu uit het basiselftal’

Dick Advocaat lijkt Orkun Kokcu te gaan slachtofferen voor het duel met Willem II van aanstaande zondag. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De krant verwacht dat João Teixeira mag starten in Tilburg. Ook Leroy Fer en Jens Toornstra worden op het middenveld verwacht. Voorin zal Robert Bozeník starten voor Nicolai Jörgensen, waar Steven Berghuis en Bryan Linssen opnieuw de flanken bezetten.

Overigens is het onzeker of dit daadwerkelijk de basisformatie zal worden. Feyenoord bevestigde vrijdagavond namelijk dat twee spelers positief zijn getest op het coronavirus en zij ontbreken derhalve in de wedstrijdselectie, maar namen zijn niet vrijgegeven.

De vermoedelijke Feyenoord-opstelling: Bijlow; Nieuwkoop; Geertruida, Senesi, Haps; Toornstra, Fer, Teixeira, Berghuis, Bozeník, Linssen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!