Twee Feyenoorders positief getest op corona

Er zijn spelers positief getest op het coronavirus bij Feyenoord. Dit meldt de club vanavond via haar digitale huis.

Feyenoord schrijft: “Uit vandaag (vrijdag) afgenomen testen is gebleken dat twee spelers uit de Feyenoord-selectie positief zijn getest op corona. Vanwege de AVG-wetgeving en het recht op privacy van haar individuele werknemers maakt de club niet bekend om welke spelers het gaat.”

Daar voegt de club aan toe: “In aanloop naar de competitiewedstrijd bij Willem II van aankomende zondag zijn alle spelers van Feyenoord weer getest op corona. De club volgt hierin het protocol van de KNVB dat opgesteld is op basis van de richtlijnen van de RIVM. De spelers die het betreft gaan in quarantaine, maken zondag geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie en zullen tijdelijk niet deelnemen aan de groepstrainingen.”

Eerder dit seizoen werden ook al Feyenoord-spelers positief getest. Het ging toen om Ridgeciano Haps en Luciano Narsingh.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *