FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat wil nieuwe spits halen, botst met de directie’

Dick Advocaat is niet tevreden met zijn selectie. En dan vooral in de breedte vindt hij het veel te smal. Nu botst de oefenmeester met het bestuur omdat hij er een nieuwe spits bij wilt halen.

Nicolai Jörgensen is immers wederom geblesseerd geraakt, en ligt er zeker drie weken uit. “Ik vind het ernstig. Maar het schijnt intern niet ernstig te zijn, want het kan niet. Ze hebben geen geld, ook niet om te huren. Alleen als wij iemand weg doen, zou er wat los komen om iets te doen”, foetert Advocaat op de persconferentie vandaag.

“Het bestuur heeft aan alle kanten geprobeerd om het elftal bij elkaar te houden, maar om sterker te worden moet je sterkere spelers halen. Het elftal ziet er straks best aardig uit, maar dat heeft even tijd nodig. Met de vele blessures die Jørgensen heeft, zou het wel handig zijn om een spits erbij te halen. Zo zou ik denken, maar ze zitten niet erg op mijn lijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *