Sparta versterkt zich met middenvelder van Feyenoord

Wouter Burger maakt het seizoen af bij Sparta. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van Feyenoord. Dit meldt de club via haar digitale huis.

Directeur Henk van Stee reageert: “Met Wouter Burger halen we een multifunctionele middenvelder binnen die zorgt voor meer mogelijkheden in onze selectie na het vertrek van Mohamed Rayhi. Omdat hij op meerdere posities inzetbaar is vergroten we ook de concurrentie onderling.”

“Onze wens is dat we nog een aanvaller toevoegen aan de selectie. Dat is de komende dagen onze prioriteit, maar we zijn hierbij ook afhankelijk van de andere partijen”, aldus Van Stee tot slot.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!