‘Jeremain Lens stond te springen om naar Feyenoord te verkassen’

Jeremain Lens had deze transferperiode graag de overstap gemaakt naar Feyenoord. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden.

Het is geen geheim dat Dick Advocaat graag nog een spits had verwelkomd in De Kuip. De trainer is niet tevreden over Róbert Bozeník en is de blessuregevoelige Nicolai Jörgensen de komende weken weer kwijt. “Er is contact geweest met Jeremain Lens”, aldus Krabbendam.

“Lens stond zelf ook te springen, die had zijn koffer bij wijze van spreken al gepakt. Maar hij is niet te betalen”, vervolgt de Feyenoord-watcher. “Er is geen geld. Het zou wel kunnen als Steven Berghuis vertrekt, maar dan moet je als club natuurlijk de afweging maken: worden we daar beter van? Ik denk dat Advocaat diep in zijn hart dan liever alles bij het oude houdt.”

De geruchten rond Feyenoord en Lens zijn niet nieuw. Begin mei ontkende Advocaat echter nog dat de 32-jarige aanvaller van Besiktas in beeld is.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!