‘Steven Berghuis kan vertrek niet langer meer maken’

Volgens de sportredactie van RTV Rijnmond kan Steven Berghuis het niet maken om deze transferperiode nog te gaan vertrekken bij Feyenoord. In de podcast van RTV Rijnmond is men heel duidelijk:

“Ga dan over 2,5 maand als de transfermarkt weer open gaat. Maar het is wel raar dat er blijkbaar zo weinig interesse in misschien wel de beste speler van de Eredivisie. Of is hij niet zo goed als wij denken?”

Er is lof voor Feyenoord in het algemeen na de 1-4 overwinning op Willem II. “Je ziet het: onder andere door toeval vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Uros Spajic was een grote verrassing. João Texeira speelde echt heel goed. Maar laten we alsjeblieft nog niet over de Coolsingel praten”, zo citeert de regionale omroep.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *