AZ verrast met het aantrekken van Bruno Martins Indi

Bruno Martins Indi keert terug in de Eredivisie. AZ huurt hem namelijk de rest van het seizoen van het Engelse Stoke City.

Op de eigen website schrijft AZ: “Martins Indi doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij in 2012 debuteerde in de hoofdmacht. In 2014 verdiende hij een transfer naar FC Porto, waar hij tot 71 wedstrijden kwam. In 2016 verhuurde de Portugese club hem aan Stoke City, dat hem één jaar later definitief overnam.”

In augustus 2012 debuteerde ‘BMI’ in het Oranje-shirt. “De 34-voudig international was in 2014 nog een belangrijke schakel in de defensie van het Nederlands elftal, dat onder leiding van Louis van Gaal derde werd op het WK. Tijdens dit WK verdiende hij een transfer naar FC Porto”, zo weet AZ.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!