‘Clubs wilden Steven Berghuis huren met verplichte optie tot koop’

Diverse clubs hebben nog navraag gedaan naar Steven Berghuis. die wilden Steven Berghuis op huurbasis overnemen met een verplichte optie tot koop. Daar zagen de Rotterdammers geen heil in, waardoor Berghuis nog steeds in De Kuip speelt.

Clubs die passen in het plaatje dat Berghuis voor ogen heeft meldden zich al eens bij Feyenoord, maar omdat zij alleen wilden huren met verplichte optie tot koop ging de Stadionclub daar niet op in. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Concreet zijn deze clubs dan ook nooit geworden en Berghuis blijft zeker tot januari Feyenoorder.

Maandag verliep de transferdeadline in alle Europese landen behalve in Portugal en in Nederland, waardoor de kans dat Berghuis dinsdag nog weggekocht wordt heel erg klein is. Technisch directeur Frank Arnesen liet al weten dat de Rotterdammers de transfermarkt niet meer op gaan en dat ze de komende drie maanden met de huidige selectie zullen spelen.

In januari begint de volgende transferperiode en hebben de clubs weer de kans om spelers aan te kopen. Dan zullen de geruchten rond Berghuis weer toenemen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!