‘Feyenoord probeerde Martins Indi op de slotdag terug te halen’

Bruno Martins Indi speelt de rest van het seizoen voor AZ maar ook Feyenoord heeft een poging voor hem gewaagd. Dit weet de Telegraaf te melden.

De centrale verdediger speelde van 2005 tot 2014 (in de jeugdopleiding) bij Feyenoord, alvorens hij naar FC Porto vertrok. Hoewel de krant schrijft dat Feyenoord een lijntje uitgooide, gaat Martins Indi zelf niet in op de verhalen. In gesprek met De Telegraaf laat hij weten: “Ik vind het niet relevant om over andere clubs te praten. Ik zit nu hier. Bij AZ. Kwam het voor veel mensen als een verrassing? Niet zo gek, want het was last minute, ik werd rond twaalf uur in de middag op de hoogte gebracht van de interesse van AZ.”


Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!