‘Joshua Zirkzee misschien in de winterstop naar Feyenoord’

Joshua Zirkzee hoopte op de valreep van de transferdeadline nog een huurtransfer te gaan maken maar het kwam er niet van. Hij bleef ‘gewoon’ bij Bayern München, dat Eric-Maxim Choupo Mouting als nieuwe tweede spits haalde.

“Het was een moeilijk verhaal. Ik blijf nu bij Bayern, maar misschien dat er in de toekomst wat gaat gebeuren. Dat weet ik nog niet precies”, vertelt Zirkzee in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Zirkzee stond op Deadline Day klaar om een nieuw avontuur aan te gaan. “Alleen was er te weinig tijd op de deadlinedag.” Of er een flirt was met een terugkeer naar Feyenoord, de club hij in 2017 verliet en waar trainer Dick Advocaat een nieuwe spits wenste? “Ik heb zelf nooit met Feyenoord gesproken.”

Zirkzee vecht voorlopig voor zijn kansen bij Bayern München. “Bij Bayern kan ik mij nog altijd prima ontwikkelen. Wie zegt dat ik geen speelminuten ga krijgen? Het is aan mij om die concurrentiestrijd aan te gaan. Mocht het zo zijn, dan kan ik altijd blijven. Zo niet, dan hebben we de winterstop nog.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!