‘Feyenoord had opvolger Senesi al in het vizier’

Marcos Senesi bleef deze transferperiode gewoon in Rotterdam. Mocht hij wel zijn vertrokken dan had Feyenoord een poging gewaagd om Bruno Martins Indi terug te halen.

“Dat hing af van Senesi”, weet ook journalist Valentijn Driessen, in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. “Op het moment dat Senesi weg zou gaan, zou hij die plaats kunnen innemen. Dus was het dichtbij? Dat hangt af van het hele verhaal rondom Senesi en dat is volgens mij heel erg gehypt. Ik kan het mij haast niet voorstellen, zeker niet voor de bedragen die Feyenoord voor ogen heeft.”

“Joshua Zirkzee wilde Dick wel graag hebben. Op het laatste moment ging ook nog het gerucht dat Zirkzee in beeld zou zijn bij Ajax. Toen heb ik er nog wel wat appjes gestuurd, maar kreeg ik al heel snel te horen dat Zirkzee van Flick niet weg mocht. Toen was ook wel bekend dat hij ook niet naar Feyenoord zou gaan, dus dat kan ook niet heel serieus zijn geweest.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!