FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-spits: ‘Dat is mijn grote Feyenoord-droom’

Robert Bozenik moet het bij Feyenoord doen met vaak een reserverol maar de ambities van de spits zijn groot. In een interview met ELF Voetbal Magazine vertelt hij:

“Wanneer in Slowakije de nummer één en twee tegen elkaar spelen komen er 2500 tot drieduizend toeschouwers. Bij Feyenoord zitten er elke week vijftigduizend. De fans zijn geweldig. De video’s van het kampioenschap uit 2017 op YouTube heb ik allemaal bekeken. Die maakten veel indruk. Ik wil nu graag hetzelfde meemaken met de club. Dat is mijn grote droom.”

Bozeník gaat voor eremetaal met Feyenoord: “Ik wil prijzen winnen. Daarom ben ik blij dat ik bij zo’n grote club als Feyenoord ben beland. Er liggen mooi uitdagingen. Zoals dit seizoen zo ver mogelijk komen in de Europa League. Maar voorlopig bekijk ik het van wedstrijd tot wedstrijd. Mijn persoonlijke doel? Elke wedstrijd honderd procent geven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *