‘Steven Berghuis wil Feyenoord verruilen voor deze clubs’

Feyenoord wist deze transferperiode Steven Berghuis te behouden maar dat wil niet zeggen dat hij het hele seizoen zal blijven. FR12 interviewde ‘Joris’, beter bekend onder het Twitter-synoniem Feyenoord Transfermarkt over Berghuis.

“Het is mooi dat hij gebleven is. Hij heeft die clausule, waardoor Feyenoord met buitenlandse clubs sowieso om tafel moet bij een bod van acht miljoen. Maar de clubs waar hij naartoe wilde zijn niet echt concreet geworden, dus we mogen nog een kleine drie maanden van hem genieten”, zo laat hij weten.

“Daarna gaat dit gewoon weer spelen, want die clausule blijft staan”, zo vervolgt de Feyenoord-volger, die wel een kanttekening plaatst. “Hij vertrekt komende winter echt alleen als er een club komt die overwinterd heeft in Europa, de juiste speelwijze heeft, 4-3-3, en de juiste trainer heeft. Een club als Sevilla is een zekerheidje, daar zou hij naartoe gaan. AS Roma, of een stabiele factor in Duitsland als Bayer Leverkussen.”

“Dat soort clubs spreken hem wel aan. De Premier League? Daar zijn ze niet zo happig op spelers die daar eerder al mislukt zijn, dus dat moet ik nog maar zien”, zo vervolgt de Twitteraar.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!