FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Oranje-sterkhouders wilden andere bondscoach dan Frank de Boer’

Frank de Boer de nieuwe bondscoach van Oranje kent op zijn zachtst gezegd een moeizame start. Tegen Italie werd het onderspit gedolven en afgelopen zondag kwam zijn team niet verder dan een 0-0 tegen Bosnie. Journalist Valentijn Driessen verwacht niet dat de bondscoach moet vrezen voor een snel vertrek.

“Als KNVB maak je je volstrekt ongeloofwaardig als je er zulke sollicitatieprocedures op los laat en dan na drie wedstrijden tegen de bondscoach zegt: wieberen. Nee, dat kan ik me niet voorstellen”, vertelt Driessen aan Veronica Inside. “Aan de andere kant, als de spelers het niet meer in je ziet zitten heb je wel een serieus probleem.”

De Veronica Inside-verslaggever vraagt zich af of Memphis Depay, Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum achter diens aanstelling stonden. “Ik denk dat die drie liever hadden gehad dat Ten Cate bondscoach was geworden. De Ajacieden met Blind en Cillessen waren misschien meer voor De Boer”, aldus de journalist van De Telegraaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *