‘Daryl Janmaat gaat niet transfervrij naar Feyenoord’

Daryl Janmaat zal Feyenoord niet transfervrij gaan versterken. Frank Arnesen de technisch directeur van de Rotterdammers zegt dat een transfer niet aanstaande is.

De rechtsback liet eerder deze week zijn contract bij Watford ontbinden en meldde dat hij graag terug naar Nederland zou willen. Ook zei Janmaat in het verleden dat hij voor ogen heeft om zijn carrière bij Feyenoord af te sluiten. Arnesen werkt hier voorlopig echter niet aan mee: een rentree van Janmaat in De Kuip is ‘niet aan de orde’, aldus de technisch directeur van Feyenoord.

Janmaat speelde tussen 2012 en 2014 voor de Feyenoord. De 34-voudig international was ook jarenlang onderdeel van de jeugdopleiding van de Rotterdammers, alleen werd hij toen te ligt voor het eerste elftal bevonden. Janmaat speelde in totaal 63 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij vijf keer tot scoren kwam.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!