Feyenoord gaat samenwerking aan met Serie C-club

Feyenoord gaat samenwerken met de Italiaanse Serie C-club Modena. Het gaat met name om een uitwisseling van kennis en kunde met betrekking tot de jeugdopleidingen van beide clubs.

Dat melden de Rotterdammers via de officiële kanalen. Modena komt uit in de Serie C. Er kan een uitwisseling plaatsvinden van stages van jeugdspelers en Feyenoord zal meedoen aan de organisatie van voetbalactiviteiten in Italië.

“In Modena hebben wij een ambitieuze partner gevonden in Italië die zich wil committeren aan het scouten en ontwikkelen van talent,” zegt Gido Vader, Manager International Relations van Feyenoord op de website.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!