FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord contracteert toptalent Antoni Milambo

Feyenoord heeft Antoni Milambo zijn eerste profcontract laten ondertekenen. De vijftienjarige jeugdspeler staat te boek als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van de club.

Dat maakt Feyenoord via officiële kanalen bekend. Milambo tekent een contract voor drie seizoenen en krijgt bij Feyenoord de ruimte om zich verder te ontwikkelen. De Rotterdamse club verzekert zich op deze manier ook in de toekomst van de diensten van de zeer talentvolle aanvallende middenvelder.

“Het is fantastisch dat we een uitzonderlijk talent als Antoni aan ons hebben weten te binden”, geeft hoofd jeugdopleidingen Stanley Brard aan in een eerste reactie. “Hij is een echt voetbaldier, die de afgelopen jaren reuzensprongen heeft gemaakt. Gelet op zijn klasse en drive om te excelleren gaan we nog veel van hem genieten de komende tijd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *