Voormalig cultheld van Feyenoord vindt zestiende werkgever

Colin Kazim-Richards heeft zijn zestiende profclub in zijn carriere te pakken. Hij gaat namelijk spelen voor het Derby County van trainer Phillip Cocu. De aanvaller heeft een contract getekend tot het einde van dit seizoen.

Dat maakt Derby County via officiële kanalen bekend. De 34-jarige Kazim-Richards was transfervrij na zijn vertrek bij het Mexicaanse CF Pachuca. Derby County wordt de zestiende club voor Kazim-Richards, die in het verleden ook onder contract stond bij Feyenoord.

De spits keert nu terug naar Engeland, waar hij voor het laatst actief was in 2012/2013. Kazim-Richards moet voor doelpunten gaan zorgen bij de ploeg van Cocu. Derby County begon matig aan het nieuwe seizoen in het Championship: in vier duels werden er drie punten gepakt.

Kazim-Richards trainde al even mee bij de club en wist de leiding te overtuigen. “Colin heeft flink wat ervaring, hij heeft gespeeld in veel verschillende landen over de hele wereld. Hij biedt ons een extra optie in de spits”, is Cocu tevreden. “Hij trainde al met ons mee en dat gaf ons de kans om te kijken hoe fit hij was.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!