FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord vreest voor lange absentie van centrumspits’

Robert Bozenik kan de komende tijd niet spelen voor Feyenoord. Hij raakte namelijk geblesseerd in een interland van zijn land Slowakije tegen Israel. De verwachting is dat hij er lange tijd uit ligt.

Vrijdag zal de Slowaakse aanvaller een scan ondergaan, waarna duidelijk zal moeten worden wat hem precies mankeert. Dat valt te lezen bij Voetbal International. Nu loopt Bozeník op krukken en Feyenoord vreest dat het voorlopig niet kan beschikken over de spits.

Een hard gelag voor Feyenoord, waar ook Nicolai Jörgensen nog altijd niet volledig fit is. Hij trainde woensdag wel meer mee, maar of hij dit weekend kan spelen is nog onduidelijk. De kans is dus groot dat de Rotterdammers in de derby tegen Sparta met Steven Berghuis of Bryan Linssen in de punt van de aanval zullen spelen.

Bozeník is vooralsnog niet de eerste keuze in de spits van trainer Dick Advocaat, hoewel hij in alle vier de Eredivisiewedstrijden die Feyenoord speelde in actie kwam. In één daarvan fungeerde hij als basisspeler en verder kwam hij steeds als invaller in het veld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *